Sú txtag a ntta kompatibilné?

Obsah:

Sú txtag a ntta kompatibilné?
Sú txtag a ntta kompatibilné?

Video: Sú txtag a ntta kompatibilné?

Video: Sú txtag a ntta kompatibilné?
Video: 1986 Range Rover, rusty fuel tank fix, Part 2 - Edd China's Workshop Diaries 2024, Marec
Anonim

Môžem použiť svoj TxTag tam, kde je možné použiť NTTA TollTag na parkovanie? Nie. … Program v centrálnej časti USA umožňuje zákazníkom TxTag iba platiť ich štítkom za cestu po spoplatnených cestách.

Pokrýva Ntta celý Texas?

A NTTA TollTag funguje na všetkých ostatných spoplatnených cestách v Texase. Platí rovnaký proces – platba mýta sa automaticky odpočíta z účtu používateľa vždy, keď jeho vozidlo prejde pod mýtnou bránou.

Je TxTag rovnaký ako Ntta?

Sú EZ Tag a TxTag rovnakéSú to dve rôzne mýtne značky, ktoré fungujú na väčšine mýtnych zariadení v Texase a sú interoperabilné, t. j. funguje EZ TAG pre spoplatnené pruhy TxTag a naopak. Podrobnosti o pokrytí, nákladoch a ďalších údajoch nájdete na stránke s mýtnymi značkami EZ TAG.

Dá sa TxTag použiť na Sam Houston Tollway?

Áno. Všetky spoplatnené cestné pruhy prevádzkované okresom Harris, označené značkou EZ TAG-ONLY, budú akceptovať aj váš TxTag alebo NTTA TollTag na platbu za predpokladu, že váš účet je v dobrom stave a ŠPZ vozidla je zaregistrovaná s vašou značkou.

Kto vlastní TxTag?

TxTag (vyslovuje sa „textag“), prevádzkovaný texaským ministerstvom dopravy (TxDOT), je jedným z troch interoperabilných systémov elektronického výberu mýta v Texase.

Odporúča: