Kto podpísal herrera do manchester united?

Obsah:

Kto podpísal herrera do manchester united?
Kto podpísal herrera do manchester united?

Video: Kto podpísal herrera do manchester united?

Video: Kto podpísal herrera do manchester united?
Video: Gross Income Exclusion | Damages | Compensation for Injuries and Sickness | Income tax Course 2024, Marec
Anonim

Athletic Bilbao neskôr potvrdilo, že Herrera aktivoval svoju výkupnú klauzulu, čo umožnilo United podpísať ho. Manchester United v ten istý deň oznámil, že dokončil podpísanie štvorročného kontraktu Herrera, kým nebude obdržaný medzinárodný transferový certifikát.

Kto podpísal Andera Herreru?

Ander Herrera podpísal zmluvu s Paris Saint-Germain na päťročnú zmluvu po odchode z Manchestru United. Dvadsaťdeväťročný hráč sa dohodol na podmienkach s francúzskym majstrom PSG ešte v apríli, pričom počas posledných šiestich mesiacov platnosti zmluvy s United mohol hovoriť so zahraničnými klubmi. Transfer Center LIVE!

Prečo Ander Herrera opustil Manchester United?

Ander Herrera prezradil, že nechcel opustiť Manchester United, ale po svojej tretej sezóne v klube mal v lete pocit, že mu nebola preukázaná láska. Španiel sa pripojil k Parížu Saint-Germain v lete 2019 po tom, čo sa mu nepodarilo dohodnúť nový kontrakt.

Kto podpísal zmluvu s Man Utd v roku 2003?

Novinkami v tíme United boli Portugalec krídelník Cristiano Ronaldo, brazílsky stredopoliar z roku 2002, víťaz Svetového pohára vo futbale Kléberson, americký brankár Tim Howard, kamerunský stredopoliar Eric Djemba-Djemba a francúzsky útočník David Bellion.

Hral Ander Herrera United?

Bývalý Manchester hráč United Ander Herrera odsudzuje Super League. Ander Herrera sa stal prvým veľkým futbalistom, ktorý odsúdil plány Európskej superligy. Stredopoliar Paris Saint-Germain Ander Herrera odsúdil Superligu a tvrdil, že majitelia futbalových klubov „kradnú“šport ľuďom.

Odporúča: