Je fxaix dobrá kúpa?

Obsah:

Je fxaix dobrá kúpa?
Je fxaix dobrá kúpa?

Video: Je fxaix dobrá kúpa?

Video: Je fxaix dobrá kúpa?
Video: КТО ПОСТАВИЛ ЗАСОС ЗА ШКОЛОЙ? УЧИТЕЛЬ МАЙК ХОЧЕТ ЗНАТЬ ПРАВДУ!!! 2024, Marec
Anonim

FXAIX ponúka podľa spoločnosti viac ako 14 000 z 23 000 plánov 401(k) na platforme Fidelity, čím sa stáva jedným z najdostupnejších Fidelity fondov Fidelity Funds Spoločnosť bola založená v roku 1946 a je jedným z najväčších správcov aktív na svete s 4,9 bilióna dolárov v spravovaných aktívach k júnu 2020 a celkovou hodnotou aktív zákazníkov vo výške 8,3 bilióna dolárov. https://en.wikipedia.org › wiki › Fidelity_Investments

Fidelity Investments – Wikipedia

na dôchodok. Zhodou okolností tiež patrí medzi najvýkonnejšie fondy Fidelity na dôchodok s 10-ročnou návratnosťou 12,64 % k 29. februáru

Je Fxaix aktívne spravovaný?

Fond je spravovaný pasívne, takže výkonnosť môže byť nižšia ako pri aktívne spravovanom fonde. Výkonnosť fondu sa tiež môže líšiť od výkonnosti indexového fondu, ktorý sleduje. To možno okrem iných faktorov pripísať transakčným nákladom a dodatočným poplatkom a výdavkom súvisiacim s fondom.

Ktorý je lepší Vfiax alebo FXAIX?

Ak sa pozriete na pomer nákladov a množstvo potrebného kapitálu, FXAIX bude lepšou voľbou, pretože pomer nákladov je nižší ako u VFIAX. Môžete tiež flexibilne investovať menšiu sumu do FXAIX, pretože pre FXAIX neexistuje žiadna minimálna suma v porovnaní s VFIAX, ktorý vyžaduje minimálnu sumu 3 000 $.

Zvýšia nakoniec hodnotu všetky investície, ak budú držané dostatočne dlho?

Pravda alebo Nepravda: Všetky investície nakoniec zvýšia svoju hodnotu, ak sa budú držať dostatočne dlho. Nepravdivé. Všetky investície ako ľudia sú v mnohých smeroch odlišné. … Akciový trh sa považuje za jednu z najrizikovejších investícií, pretože spoločnosti každý deň zanikajú.

Je Vfiax aktívne spravovaný?

Obchodnou známkou Vanguardu sú nízkonákladové indexové produkty, ale firma tiež ponúka mnoho aktívne spravovaných fondov. Nízkonákladový prístup Vanguardu viedol v posledných rokoch k výraznému prílevu aktív do jeho fondov.

Odporúča: