Prečo som taký promiskuitný?

Obsah:

Prečo som taký promiskuitný?
Prečo som taký promiskuitný?

Video: Prečo som taký promiskuitný?

Video: Prečo som taký promiskuitný?
Video: Женщина подала на развод сразу после того, как увидела это фото... 2024, Marec
Anonim

Tiež zvýšené riziko nutkavého sexuálneho správania sa môže vyskytnúť u ľudí, ktorí majú: Problémy so zneužívaním alkoholu alebo drog. Iný stav duševného zdravia, ako je porucha nálady (ako je depresia alebo úzkosť) alebo závislosť na hazardných hrách. Rodinné konflikty alebo rodinní príslušníci s problémami, ako je závislosť.

Čo robí promiskuitným?

Zdá sa, že naznačujete, že vo všeobecnosti je primárnou motiváciou pre takúto „promiskuitu“hlavne robenie s vrodeným intenzívnym sexuálnym pudom v kombinácii s nízkou vonkajšou motiváciou pre spoločenskú akceptáciu alebo "česť. "

Čo sa považuje za sexuálne promiskuitné?

Promiskuitný je definovaný ako s alebo charakterizovaný mnohými prechodnými sexuálnymi vzťahmi. Promiskuita je prax zapájania sa do sexuálnej aktivity často a s rôznymi partnermi. Bežným príkladom promiskuitného správania je vzťah na jednu noc.

Je promiskuitné správanie zdravé?

Vplyv na fyzické zdravie

Promiskuitní jedinci môžu byť tiež vystavení vyššiemu riziku vzniku rakoviny prostaty, krčka maternice a rakoviny ústnej dutiny v dôsledku viacerých sexuálnych partnerov a v kombinácii s inými rizikovými činmi, ako napr. fajčenie a užívanie návykových látok, promiskuita môže tiež viesť k ochoreniu srdca

Čo to znamená, keď je dievča promiskuitné?

Úplná definícia promiskuitného

1: mať alebo zahŕňať veľa sexuálnych partnerov: neobmedzuje sa na jedného sexuálneho partnera alebo niekoľko sexuálnych partnerov.

Odporúča: