Prečo je Rey taká premožená?

Obsah:

Prečo je Rey taká premožená?
Prečo je Rey taká premožená?

Video: Prečo je Rey taká premožená?

Video: Prečo je Rey taká premožená?
Video: Co je dětská víra? Je to v rozporu se Žalmem 34: 8? 2024, Marec
Anonim

Pôvodná odpoveď: Prečo je Rey taká premožená v Star Wars Last Jedi? Je jediná, ktorá robí to, čo robí s NULOVÝM tréningom. Nikto iný nie je stopercentne úplne netrénovaný. Jej sila pochádza z miesta, kde Luke hovorí, že pochádza.

Prečo je Rey taká mocná?

Rey je Palpatinova vnučka

Ale ako Anakin, Luke a Kylo Ren, aj Rey má výhodu úžasne citlivej krvnej línie; jej priamy vzťah k cisárovi Palpatinovi, ktorý je jednoducho jednou z najsilnejších postáv vo franšíze, vysvetľuje jej vrodený potenciál.

Je Rey vôbec najsilnejší?

Kanonicky Rey je skutočne najsilnejší Jedi. Jej dyáda je silnejšia ako Sila života a do konca Epizódy IX dokáže vyliečiť smrteľné rany – výkon vyhradený pre elitu. O Rey sa tiež hovorí, že vlastní Silu každého Jediho pred ňou. "Každý Jedi, ktorý kedy žil, žije vo vás. "

Je Rey GREY Jedi?

Tu je všetok dôkaz, ktorý potrebujete, že Rey je šedá Jedi v 'The Last Jedi'… Ale Reyina sila nemusí znamenať, že je predurčená na temnú stranu. Môže to znamenať, že je niečo úplne iné. Rey by v skutočnosti mohla byť prvým šedým Jediom, čo by mohlo konečne vysvetliť význam názvu epizódy VIII zo Star Wars.

Je Rey Sith?

Počas filmu sledujeme, ako Kylo Ren a cisár dráždia Reyine temnejšie sklony. … Toto použitie sily Sily, ktorá je vo všeobecnosti vyhradená pre Sithov, je predzvesťou najväčšieho zvratu vo filmoch: Rey samotná je Palpatine, narodená zo sithskej krvi a dedička trónu posledného rozkazu svojho starého otca.

Odporúča: