Kto strhol Cassie zo strechy?

Obsah:

Kto strhol Cassie zo strechy?
Kto strhol Cassie zo strechy?

Video: Kto strhol Cassie zo strechy?

Video: Kto strhol Cassie zo strechy?
Video: Garden Square, Tour, and Temp! New Knitting Podcast Episode134 2024, Marec
Anonim

Ukáže sa, že Delia je zamilovaná do Ramona, takže v tú noc, keď došlo k pokusu o vraždu, Delia konfrontuje Cassie. Delia ju neohrozuje len aférou, ale aj Cassiiným najvyšším talentom kvôli žiarlivosti.

Kto vytlačil Cassie na strechu?

Ľudia mali podozrenie, že to bola Neveah, kto strčil Cassie zo strechy, keď sa zrazu po páde dostala na jej miesto. Vinníkom však bola Delia, pretože bola osobou, ktorá mala na to najsilnejší motív. Delia žiarlila na vzťah, ktorý mala Cassie s Ramonom.

Zabila Bette Cassie?

Otváracia noc sa začína problémom, keď úrady odvlečú Bette Whitlaw preč a obviňujú ju z pokusu o vraždu Cassie Shore. Bette prijíma vinu za Cassiein pád, napriek tomu, že bola príliš opojená na to, aby si pamätala, kde bola tú noc.

Prečo Delia zabila Cassie?

Delia zaútočila Cassie z čírej žiarlivosti, profesionálne aj osobne. Nenávidela, že talentovaná Cassie spáva s Ramonom, bývalým hviezdnym žiakom, ktorý sa teraz venuje choreografii po celom svete.

Kto dostal Cassie do kómy maličké pekné veci?

Na začiatku prvej sezóny sa Neveah (Jefferson) vložila do kómovej drámy Cassie (Maiche) tým, že spala pri nemocničnej posteli obete a snažila sa dať dokopy, čo sa stalo.

Odporúča: